Universiteit Leiden

nl en

Sociaal

USC organiseert study breaks in Wijnhaven

24 mei 2021

Tussen het studeren door even de nek en schouders losmaken of een moment ontspannen met wat yoga? Dit kan tijdens de study breaks op dinsdag 25 en donderdag 27 mei in de binnentuin van Wijnhaven. De study breaks duren iets minder dan een half uur en je kan het in je gewone kleding doen. 

10:30 Study Break

11:00 A Beginners Guide to Yoga

15:00 Study Break

15:30 A Beginners Guide to Yoga

Study Break
Een pauze om vooral je nek, rug en schouders los te maken, de doorbloeding te bevorderen en je spieren te versterken. Het wordt afgesloten met een ontspanningsoefening.
De Study Break doe je in je gewone kleding en je gaat er niet van zweten. Na een half uur kun je weer vol energie aan de studie. 

A Beginners Guide to Yoga
Een break met een introductie in yoga. De docent geeft een uitgebreide beschrijving van hoe de houdingen worden gevormd en de redenen waarom, het is een goede introductie voor mensen die nog nooit yoga hebben gedaan of een leuk extraatje voor mensen die wel yoga hebben gedaan maar het nog niet hebben doorgrond. Na afloop voel je je ontspannen en flexibel en heb je je hoofd helemaal leeg gemaakt. 

 

De study breaks zijn in het kader van de Well Being activiteiten die FGGA met regelmaat voor studenten en medewerkers organissert.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.