Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Summer Course Learning My Way – de ongebaande weg

8 juni 2021

Bijna klaar met je master en vraag je je af hoe nu verder hierna? Bezig met je bachelor en zoekend naar jouw invulling van je keuzeruimte? Twijfelend over een masteropleiding? Wat past eigenlijk het best bij jouw interesses en gedroomde toekomst? 

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid organiseert, in samenwerking met het Personal Development Centre van de Faculteit der Sociale Wetenschappen, in de tweede helft van juni de summer course Learning My Way – de ongebaande weg om je goed op weg te helpen bij het beantwoorden van dit soort vragen en het maken van keuzes. De cursus bestaat uit drie seminars met online voorbereiding, een individueel coaching-gesprek en een speeddate met alumni (onder voorbehoud). Doel is om inzichten in je eigen motieven te verankeren, je koers te bepalen, om talent en competenties in kaart te brengen, en de bijdrage van je studie daarin te beschouwen.

Bij succesvolle afronding levert de summer course een certificaat op dat op je cv kan worden vermeld als persoonlijke en professionele ontwikkeling. De summer course staat open voor (gevorderde) bachelorstudenten en masterstudenten van de rechtenfaculteit.

Aanmelding graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 11 juni om 23.59 uur. De cursus heeft een beperkt aantal plaatsen, en plaatsing gebeurt op volgorde van aanmelding.

Klik hier voor detailinformatie over inhoud van deze Summer Course. (https://tiny.cc/BeschrijvingOngebaandeWeg)

Klik hier voor achtergronden van de Learning My Way benadering (Engelstalig)

Klik hier om je aan te melden voor de summer course (https://tiny.cc/FDRSummer)

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.