Universiteit Leiden

nl en

Twee Stagemogelijkheden Maritiem Erfgoed

12 mei 2021

Toekomst voor de Nederlandse Vuurtorens

Heb jij interesse in maritiem erfgoed? Doe jij graag onderzoek en wil jij helpen om de verlichting aan onze kusten te beschermen? Solliciteer dan op deze uitdagende stage bij de Nederlandse Vuurtoren Vereniging (in samenwerking met Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)!

Meer informatie

Stuur dan vóór 10 juni 2021 je CV en motivatiebrief naar m.r.manders@arch.leidenuniv.nl.

Strontrace

De lustrum commissie van Vereniging Zeilvracht wil historisch materiaal (met name beeldmateriaal, maar ook verslagen van reizen) verzamelen die aantoont dat er jaarlijks transport met skûtsjes plaats vond van koeienstront uit Friesland naar de geestgronden in de bollenstreek (omgeving Warmond) met een retourvracht van bloembollen als koeienvoer.

Meer informatie

Stuur dan zo snel mogelijk je CV en motivatiebrief naar m.r.manders@arch.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.