ICT, Sociaal, Organisatie

Vacature student-medewerker FGGA Future Learning Office (ICT & Onderwijs)

2 juli 2021

De Future Learning Office (FLO) van de Faculteit Governance & Global Affairs is op zoek naar een student-medewerker voor 12 uur per week. De functie start per augustus 2021 en loopt minimaal door tot en met december 2021.

FLO FGGA

De FLO, ook wel de ICT & Onderwijs-afdeling, van de Faculteit Governance & Global Affairs is een groeiende en actieve afdeling die zich bezighoudt met het goed functioneren van Brightspace en met andere, vaak vooruitstrevende, digitale toepassingen binnen de faculteit – denk daarbij aan digitaal toetsen, weblectures, podcasts, webinars, onderwijsevaluaties en -analytics.

De FLO is op zoek naar een student-medewerker die de afdeling komt ondersteunen ter vervanging van een vertrekkende student-collega. Kennis over of ervaring met Brightspace en andere systemen is geen vereiste voor deze vacature; alle benodigde kennis over het systeem zal je aangeleverd krijgen na je aanstelling. Ervaring en/of affiniteit met video-/audiobewerking en -vormgeving is een pré.

Jouw taken

• Het beantwoorden van vragen en het ondersteunen van docenten bij het gebruik van Brightspace.
  • Het inplannen, bewerken en publiceren van weblectures.
  • Het ondersteunen bij de inrichting en afname van digitale toetsen in Ans.
  • Het opzetten en uitvoeren van relatief kleine promotiecampagnes, bijvoorbeeld voor aanstaande ontwikkelingen of nieuwe diensten/ondersteuningsmogelijkheden voor gebruikers.
  • Het ondersteunen bij relatief kleine projecten waar je vaak creatief om zult moeten gaan met de uitdagingen die je tegenkomt.

Jouw profiel

• Je bent een actieve student van Universiteit Leiden, bij voorkeur van de Faculteit Governance & Global Affairs (2e jaar, 3e jaars of MA).
  • Je bent proactief, zelfstandig, durft dingen op te pakken en in overleg jezelf toe te eigenen.
  • Je weet wat speelt onder de studenten en hoe Brightspace momenteel wordt gebruikt binnen de Universiteit.
  • Je bent 12 uur per week beschikbaar voor de duur van minimaal 6 maanden (vanaf juli 2021).
  • Je bent digitaal vaardig en hebt affiniteit met ICT in de breedste zin.
  • Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je hebt ervaring met communicatie en social media en bent in staat pakkende teksten te schrijven (ook in het Engels).
  • Je bent servicegericht, nauwkeurig en betrokken.

Wat bieden wij jou?

Een leuke functie in een groeiend team op een faciliterende afdeling die centraal staat in veel processen die belangrijk zijn voor het onderwijs op de faculteit. Op die manier zul je de faculteit goed te leren komen en ervaring opdoen met het managen van allerlei processen die met elkaar verbonden zijn. Daarnaast ben je vrij om je reguliere werktijden voor een deel zelf en flexibel in te richten. Je krijgt het standaardsalaris dat geldt voor student medewerkers, afhankelijk van niveau opleiding (BA/MA) en jaar (bij BA).

Interesse?

Stuur je CV en motivatie voor zondag 11-07-2021 naar Emre Sener via e.sener@fgga.leidenuniv.nl.