Universiteit Leiden

nl en

Zomercursus in Florence: van welzijnstoerisme tot klimaatverandering – aanmelden tot 31 mei

25 mei 2021

Ben je geïnteresseerd in de ontwikkeling van welzijnstoerisme, en duurzaamheid gezien door de lens van kunstmatige intelligentie en klimaatverandering? Meld je dan aan voor de zomercursussen aan de Universiteit van Florence.

Wat houden de zomercursussen in?

In het kader van EUniWell organiseert The Department of Economics and Management en de School of Economics and Management van de Universiteit van Florence van 28 juni tot 1 juli zomercursussen. De cursussen bieden een unieke kans om in een internationale omgeving nieuwe kennis en vaardigheden op te doen.

Online of op locatie

De zomercursussen zijn zowel online als op locatie te volgen. Voor dat laatste gelden de universitaire reisbeperkingen zoals voor internationale uitwisselingsprogramma’s. Op locatie is in principe alleen toegestaan als het land van bestemming kleurcode ‘geel’ of ‘groen’ heeft, zoals vastgesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Lees meer over de reisbeperkingen.

Deadline 31 mei

Je kunt je nog aanmelden tot 31 mei 2021.

Meer informatie

Lees meer over de inhoud van de cursussen en hoe je je aanmeld.

Zomercursussen Florence 2021

Op locatie deelnemen? Vraag voor 31 mei een beurs aan!

Als je naar Florence gaat om deel te nemen aan deze cursussen, kun je je aanmelden als je in aanmerking wilt komen voor een beurs van 330 euro om je accommodatie te bekostigen. Er zijn zes beurzen te vergeven. Je hoort na 31 mei of je bent geselecteerd voor de beurs. Als reizen op de dag van je vertrek niet is toegestaan vanwege reisbeperkingen (zie hierboven), vervalt de beurs.

EUniWell

EUniWell is een alliantie van zeven universiteiten die zich met elkaar hebben verbonden in de European University of Well-being. EUniWell biedt studenten, onderzoekers en docenten nieuwe, internationale mogelijkheden voor samenwerking en ontwikkeling. Lees meer over EUniWell

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.