Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Blijf nog steeds thuis bij klachten, ook bij tentamens

24 juni 2021

Ondanks dat het de goede kant op gaat met het aantal nieuwe coronabesmettingen in Nederland en de aangekondigde versoepelingen voor het hoger onderwijs, moet iedereen bij (milde) coronaklachten nog wel steeds thuisblijven. Kom dus niet naar de campus als je klachten hebt, ook niet voor een fysiek tentamen. Dat geldt ook als je in thuisisolatie/quarantaine zit vanwege een mogelijke besmetting.

Dit kan betekenen dat je een tentamen moet missen. Als je vanwege de situatie rond het coronavirus niet bij een fysiek tentamen aanwezig kunt zijn, wordt er gezocht naar een alternatief om het tentamen op andere wijze of op een ander moment te kunnen maken. Kijk op de opleidingspagina’s op Brightspace voor nadere informatie over wat dit concreet voor jou betekent, hoe je je kunt afmelden en hoe het zit met herkansen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.