Help jij ons de dienstverlening aan studenten te verbeteren? Vul de vragenlijst in

15 juni 2021

Als student aan de Universiteit Leiden maak je gebruik van informatie, ondersteuning en voorzieningen die worden verzorgd door het expertisecentrum Studenten- en Onderwijszaken (SOZ).

Denk bijvoorbeeld aan IT-faciliteiten, studiekeuze- en loopbaanbegeleiding, studeren in het buitenland, het Universitair sportcentrum en hulp bij studievertraging of persoonlijke problemen.

Vragenlijst via uMail

We horen graag wat jij vindt van onze dienstverlening, zodat we die kunnen optimaliseren. Wat doen we goed, wat kan beter? Zijn er dingen die jij nog mist? Laat het ons weten door de vragenlijst in te vullen die je binnenkort in je uMail ontvangt.