Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs, Sociaal

Kick-off tweede pilotjaar Pre-Study Programme

14 juni 2021

Donderdag 10 juni 2021 was het zover: student-docenten van de FSW konden, na een intensieve voorbereiding, kennis maken met leerlingen uit 4 VWO die zich op hadden gegeven voor het Pre-Study Programma (PSP) van de POPcorner FSW. Dit programma - samengesteld door studenten - bereidt leerlingen voor op een zo goed mogelijke start op de universiteit.

De komende periode gaan de leerlingen als onderzoekers aan de slag. Samen met de student-docenten verdiepen zij zich in een maatschappelijk probleem, en gaan zij op zoek naar wetenschappelijk gefundeerde oplossingen. Dit tweede pilotjaar zal lopen tot en met februari 2022.

Over PSP

Het PSP wordt gefinancierd door ECHO (OC&W) en uitgevoerd vanuit de POPcorner FSW onder leiding van Nadia Mansouri. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.