Sociaal

IncLUsion-buddy worden en vluchtelingstudenten helpen? Schrijf je vóór 1 augustus in!

30 juni 2021

Ben jij sociaal, behulpzaam en vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Meld je dan vóór 1 augustus 2021 aan als IncLUsion-buddy en help vluchtelingstudenten te integreren op de universiteit.

IncLUsion
IncLUsion biedt jou de unieke mogelijkheid om in contact te komen met mensen van allerlei verschillende culturen en actief bij te dragen aan diversiteit en inclusie op de Universiteit Leiden. Als buddy sta je klaar om vragen te beantwoorden over praktische zaken zoals het gebruikmaken van uSis en Brightspace, maar draag je ook bij aan het sociale aspect. Lees hier meer over je rol als IncLUsion buddy.

Inschrijven

Geef jezelf op als IncLUsion-buddy via onderstaande button. Heb je vragen over het buddytraject? Bezoek de website in bovenstaande alinea of mail naar buddy@inclusionleiden.nl.