Sociaal

Doe jij mee aan de spoken word wedstrijd over vrijheid in verbondenheid?

17 juni 2021

Ben jij een FSW student? Kan jij goed je gevoel onder woorden brengen en heb je een sterk gevoel bij het thema vrijheid in verbondenheid? Doe dan mee aan deze spoken word wedstrijd. Inspireer de FSW community en win deze wedstrijd.

Heb jij je de afgelopen maanden vrij gevoeld? Wat zijn jouw momenten geweest om je vleugels uit te slaan en je echt vrij te voelen? Met wie deelde je die vrijheid? Die momenten staan je bij en neem je met je mee. Wie momenten ervaart van vrijheid in verbondenheid, voelt zich rijk.

Vang dit moment en maak een spoken word waarin je dat moment vastlegt. Deel dit moment in een filmpje van maximaal twee minuten. Mail je spoken word als filmpje en als tekst samen met je naam, studierichting en telefoonnummer uiterlijk donderdag 1 juli 2021 naar de jury.

De winnaar wordt uitgenodigd voor een professionele opname van het spoken word.

Wanneer?

Maandag 5 juli 2021 plaatsen we de filmpjes op de facultaire Instagram en Facebook kanalen. We vragen onze volgers welk filmpje het beste het gevoel vrijheid in verbondenheid overbrengt. Naast de mening van volgers zal een jury een oordeel vellen over de inzendingen. Elk bepalen zij 50% van de beoordeling.