Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Wil je aan je CV werken?

10 juni 2021

Lijkt het jou leuk om aankomend collegejaar naast je studie aan je CV te bouwen? Jezelf verder professioneel te ontwikkelen en deze werkervaring mee te nemen in je verdere carrière?

De Landelijke Excursie Commissie (LEC) van SPS-NIP is de perfecte kans om ervaring om ervaring op te doen tijdens je studie! Bij deze commissie krijg je de mogelijkheid om je professionele vaardigheden te ontwikkelen en in groepsverband grootschalige excursies te organiseren. Samen met vier andere commissieleden organiseer je dan 25 excursies elk jaar naar verschillende organisaties door het hele land. Naast jezelf ontwikkelen krijg je zo ook de mogelijkheid je te verdiepen in meerdere werkvelden binnen de psychologie.

Lijkt het jou leuk om deel te zijn van de Landelijke Excursie Commissie?

Lees de volledige vacaturetekst op

de SPS-NIP website
vacature LEC
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.