Vacature student-medewerker Communicatie en Marketing (16 uur)

1 juli 2021

Wil jij een leuke, leerzame en goedbetaalde bijbaan? De afdeling communicatie en marketing van de faculteit Governance and Global Affairs is op zoek naar een nieuwe student-medewerker voor 16 uur per week.

Als student-medewerker help je bij het organiseren van evenementen en je maakt content voor onze social media kanalen. Daarnaast schrijf je artikelen voor de website en help je met het beheer van de site.

Een van de belangrijkste taken zal het vormgeven zijn van verschillende nieuwsbrieven. Ervaring met vormgeving en mailprogramma’s zoals Mailchimp is daarom een pré.

Ben je creatief, een doorpakker en studeer je bij FGGA? Zoek je een baan met veel verantwoordelijkheid bij het leukste team van de Universiteit Leiden? Stuur voor 19 juli je CV en motivatie naar Judith van Doorn. Gesprekken vinden in de dagen hierna in onze locatie Wijnhaven plaats.

De vacature is in eerste instantie tijdelijk voor een halfjaar. Je start vanaf half augustus. Onze afdeling werkt deels thuis en deels op locatie Wijnhaven. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Judith.