Deadline Afrika Scriptieprijs: 31 augustus

13 juli 2021

Ben je geïnteresseerd in Afrika en gaat je masterscriptie over een Afrika-gerelateerd onderwerp? Dan biedt het Afrika-Studiecentrum Leiden jou kans op € 500,-. Bovendien wordt je scriptie gepubliceerd in de African Studies Collection van het ASCL.

Laatstejaarsstudenten die tussen 1 juni 2020 en 31 augustus 2021 hun masterscriptie hebben afgerond aan een universiteit in Nederland of in Afrika, kunnen zich aanmelden voor de Afrika Scriptieprijs. Studenten in Nederland moeten een 8 of hoger hebben behaald. Studenten van niet-Nederlandse universiteiten met een grade A (of gelijkwaardig) kunnen zich aanmelden als de begeleidende brief van de begeleider de excellentie van de scriptie bevestigt en de cijferscore ondersteunt. De scriptie moet zijn gebaseerd op onafhankelijk empirisch onderzoek gerelateerd aan Afrika.

Scriptie indienen?

Lees alles over hoe je je scriptie kunt indienen hieronder. Deadline: 31 augustus 2021.