Sociaal, Organisatie

Gezocht: Student medewerker social mediateam Universiteit Leiden

8 september 2021

Gaat er geen dag voorbij zonder dat jij actief bent op Instagram, Facebook en Tiktok? Ben jij creatief, social-minded en op de hoogte van de laatste trends? En lijkt het jou leuk om via social media aan studiekiezers uit binnen- en buitenland te laten zien hoe het is om aan de Universiteit Leiden te studeren? Solliciteer dan nu als student medewerker Social Media bij de afdeling Strategische Communicatie en Marketing!

Als student medewerker maak je, in samenwerking met drie collega’s van het social mediateam, aansprekende content voor het Facebook-, Instagram- en Tiktokaccount van de Universiteit Leiden, gericht op studiekiezers en medestudenten. Denk aan het schrijven van de teksten bij posts, interactie aangaan met volgers, het bedenken en maken van Tiktoks en reels, het organiseren van take-overs door medestudenten en alles wat er nog meer bij social media komt kijken.

Interesse?

Bekijk hieronder de volledige vacature en solliciteer vóór 24 september 2021.

Solliciteer nu