Onderwijs, Onderzoek

Meld je aan voor EUniWell Symposium Good Practices on Student Well-Being

9 juli 2021

Kom online samen op 30 september en 1 oktober 2021 om te leren hoe collega’s van de Universiteit Leiden en andere Europese universiteiten zich inzetten voor studentenwelzijn. Tijdens dit symposium wisselen studenten, ondersteunende staf, onderzoekers en docenten kennis uit over hun aanpak, tools, courses, e-health en onderzoek. Een uitgelezen kans om je netwerk op het gebied van studentenwelzijn uit te breiden.

Opzet van het symposium

Het symposium brengt studenten, ondersteunende staf, onderzoekers en docenten samen om kennis en ervaringen over het welzijn van studenten uit te wisselen en samenwerking tot stand te brengen. Er zijn veel actuele en leerzame good practices ingezonden door collega’s en studenten van de EUniWell partners. Zo inspireren wij elkaar en bouwen we verder aan de onderlinge netwerken binnen EUniWell op het gebied van studentenwelzijn.

Innovatief online platform

Voor het symposium wordt gebruik gemaakt van een interactief online platform in combinatie met een app die zorgt voor maximale interactie. Je kunt deelnemen aan verschillende onderdelen:
•    inspirerende break-out sessies
•    paneldiscussies met experts
•    netwerkcarrousel

Meld je nu aan voor het symposium

Aanmelden en deelnemen verloopt via een speciale app. De app wordt actief gebruikt voor, tijdens en na het symposium.

Over EUniWell

EUniWell, the European University of Well-Being, is een verbintenis tussen zeven universiteiten. Naast Leiden zijn ook de universiteiten van Birmingham, Florence, Keulen, Linneaus, Nantes en Semmelweis betrokken. De alliantie biedt studenten, onderzoekers en docenten nieuwe, internationale mogelijkheden voor samenwerking en ontwikkeling. Meer informatie over EUniWell.

Bekijk video

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of