Vacature student–assistent Centre for Professional Learning

9 juli 2021

Wij zoeken een enthousiaste student–assistent (8-16 uur per week)

Het Centre for Professional Learning (CPL) is het expertisecentrum voor leren en ontwikkelen van professionals, onderdeel van de faculteit Governance and Global Affairs (FGGA) in Den Haag. CPL staat voor een aansprekend aanbod van opleidingen en programma’s voor hoger opgeleide professionals, academisch, innovatief en praktijkgericht. CPL ontwikkelt en verzorgt korte en langere cursussen en leergangen op de thema’s veiligheid, public affairs, internationale betrekkingen en publiek leiderschap.

Wij zoeken
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige student, die ons kan helpen met de voorbereiding, logistiek en organisatie van cursussen voor professionals.

Functie-eisen

• Je bent een actieve Masterstudent of derdejaars Bachelor student, bijvoorbeeld Master Crisis and Security Management, Bestuurskunde of aanverwante richting;
  • Je vindt het leuk om te helpen bij de inhoudelijke voorbereiding en uitvoering van opleidingsprogramma’s voor (senior) professionals en bent in staat om je nieuwe thema’s snel eigen te maken;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je bent een organisatietalent, praktisch en pro-actief ingesteld, nauwkeurig en betrokken;
  • Je werkt graag samen, hebt een hands-on mentaliteit en je bent servicegericht en representatief;
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal (mondeling en schriftelijk).

Wij bieden
Je kunt je kennis in de praktijk inzetten en verdiepen. Je krijgt zicht op verschillende strategische netwerken in de publieke sector. Je maakt daarbij onderdeel uit van het CPL-team en werkt nauw samen met de programmaleiders bij CPL.

De opdracht zal gemiddeld 1 tot 2 dagen per week (minimaal 8 en maximaal 16 uur per week) in beslag nemen voor een periode van 4 maanden. Aantal uren en planning per week in overleg nader te bepalen. Verlenging van de contractduur behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van de wederzijdse tevredenheid en de opdrachtenportefeuille. Vergoeding voor je werkzaamheden conform de CAO.

Standplaats: Schouwburgstraat te Den Haag. Startdatum: vrijdag 6 augustus 2021.

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je met ons contact opnemen:
Walle Bos, programmaleider Veiligheid– o.y.bos@fgga.leidenuniv.nl.
Nikol Hopman, directeur CPL - n.hopman@fgga.leidenuniv.nl.
Nadere informatie over de organisatie kun je vinden op www.professionallearning.nl

Interesse?
Wat voor jou? Wanneer je belangstelling hebt voor deze functie, vragen we je om ons een e-mail te sturen, voorzien van je motivatie en CV, aan: c.pirozzi@fgga.leidenuniv.nl. We zien je reactie graag uiterlijk op vrijdag 23 juli 2021 tegemoet. Gesprekken vinden plaats in de week van 26-30 juli. In verband met de vakantieperiode is het mogelijk om gesprekken online te laten plaatsvinden.