Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Vacature student–assistent Leiden Legal Technologies Program

9 juli 2021

Wij zoeken een enthousiaste student–assistent (8-16 uur per week)

Het Centre for Professional Learning (CPL) ontwikkelt en begeleidt opleidingen voor professionals. Voor ondersteuning bij de nieuwe opleiding Leiden Legal Technologies Program, die CPL in nauwe samenwerking met het Leiden Centre of Data Science (LCDS) aanbiedt, zijn wij met spoed op zoek naar een enthousiaste student–assistent (8-16 uur per week).

Het Centre for Professional Learning (CPL) is het expertise centre voor leren en ontwikkelen van de Universiteit Leiden in Den Haag en een onderdeel van de Faculteit Governance & Global Affairs (FGGA). Het CPL staat voor een aansprekend aanbod van opleidingen en programma’s voor hoger opgeleide professionals. CPL ontwikkelt en modereert korte en langere cursussen en leergangen, academisch, innovatief en praktijkgericht. In de samenwerking met het LCDS gaat het om opleidingen aan professionals, in het bijzonder de volgende programma’s: (1) Data Science onderwijs voor Ministeries (maatwerk); (2) Legal Technologies onderwijs voor professionals (in open inschrijving); en (3) Programma’s (projecten) in opdracht, onder andere voor de Gemeente Den Haag. In het voorjaar van 2021 is de nieuwe opleiding Leiden Legal Technology Programma (LLTP) gestart. Voor meer informatie zie: https://www.universiteitleiden.nl/cpl/legal-technologies 

Wij zoeken
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige en multidisciplinair ingestelde student-assistent, die ons kan helpen met de voorbereiding van opleidingsprogramma’s voor professionals en de ontwikkeling van bijbehorende materialen, in het bijzonder de opleiding Leiden Legal Technologies Program. Het gaat om een student-assistent met kennis en aantoonbare affiniteit met een of meerdere van de volgende thema’s: Legal Technologies, Artificial Intelligence en/of Digital Governance. Hierbij is samenwerking binnen de universiteit en met andere faculteiten belangrijk. Concreet betreffen de werkzaamheden onder andere: bijdragen aan het ontwikkelen en voorbereiden van lesmateriaal; ondersteunen bij de voorbereiding van opdrachten; notities schrijven en ideeën uitwerken; en bijdragen aan de vereisten voor de programma-certificering.

Functie-eisen

  • Je bent een enthousiaste en gedreven student(e);
  • Je vindt het leuk om te helpen bij de (inhoudelijke) voorbereiding en uitvoering van leertrajecten;
  • Je bent een organisatietalent, pro-actief, praktisch en met een hands-on mentaliteit;
  • Je bent communicatief vaardig, representatief, servicegericht, nauwkeurig en betrokken;
  • Je bent in staat om je nieuwe thema’s snel eigen te maken en ervaring met het schrijven van pakkende teksten is een pre;
  • Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden
Je maakt daarbij onderdeel uit van het CPL-LCDS team en je werkt nauw samen met de betrokken hoogleraren en de programma-coördinator van het Leiden Legal Technologies Program.
De werktijd zal gemiddeld 8-16 uur per week in beslag nemen voor een periode van minimaal 4 maanden. Verlenging van de contractduur behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van de wederzijdse tevredenheid en de opdrachtenportefeuille. Financiële vergoeding conform de CAO.

Startdatum: 1 september 2021. Standplaats: Den Haag.

Meer informatie
Voor vragen over de vacature kun je contact met ons opnemen:
Mw. drs. Nikol Hopman, directeur CPL - n.hopman@fgga.leidenuniv.nl
Prof. dr. Jaap van den Herik, academic director LLTP/LCDS - jaapvandenherik@gmail.com
Nina Bijl, programma-coördinator - n.bijl@fgga.leidenuniv.nl
Nadere informatie over de organisatie en de programma’s vind je op: www.professionallearning.nl 

Interesse?
​​​​​​​
Wat voor jou? Wanneer je belangstelling hebt voor dit studentassistentschap, vragen we je om ons uiterlijk vrijdag 23 juli 2021 een e-mail te sturen, voorzien van je motivatie en CV, ter attentie van Nina Bijl: n.bijl@fgga.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.