Universiteit Leiden

nl en

Bestuurskunde Student focusgroepen Diversiteit & Inclusie

13 september 2021

Het voeren van zinvolle gesprekken over diversiteit en inclusie is belangrijk voor onze gemeenschap. Graag willen wij beter begrijpen wat termen als diversiteit en inclusie, verbondenheid en gelijkheid voor jou betekenen.

Wat zijn jouw ervaringen als student hier? Heb je tijdens jouw studie het gevoel (gehad) dat je gerespecteerd en gewaardeerd bent? Herken je onderwerpen die in de les worden besproken? Voel je je aangemoedigd om D&I-kwesties binnen en buiten de les aan te pakken?

Hierbij nodigen wij jou uit om uw ervaringen, ideeën, kennis en vaardigheden te delen in een focusgroepsessie. Er zullen geen docenten aanwezig zijn - de sessies worden professioneel gemodereerd. Alle input wordt geanonimiseerd en meegenomen in een reflectieproces op directieniveau.

Datum en tijden

  • Sessie 1: 21 september, 15:00-16:15,
  • Sessie 2: 21 september, 16:30-17:45
  • Sessie 3: 21 september, 18:00-19:15

Locatie: Wijnhaven, zaal 2.19, Turfmarkt 99, Den Haag

Koffie, thee en snacks worden geregeld.

Wil je bijdragen aan een veiliger, open, warm en gastvrij instituut, schrijf je in via deze link of de QR-code in de onderstaande afbeelding. Voor verdere vragen neem gerust contact op met Nicola Tomlin via n.s.tomlin@umail.leidenuniv.nl.

De sessies zijn in het Engels, maar voel je vrij om in het Nederlands te reageren.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.