Doe mee aan de schrijfwedstrijd van het Succesverhalenfestival 2021!

23 september 2021

Deel jouw succesverhaal en win 250 euro!

Heb jij een succes meegemaakt binnen de publieke sector? En wil je dit delen met de wereld? Doe dan nu mee met de studentenschrijfwedstrijd van het @Succesverhalenfestival 2021 en win 250 euro!

Als we over de publieke sector praten, hebben we het vaak vooral over falen en crises. Het is goed om misstanden aan te wijzen, maar tegelijkertijd moeten we ook weten welke dingen wél lukken. De overheid grijpt dan vaak naar formele rapportages en indrukwekkende cijfers om aan te tonen wat goed gaat, terwijl juist anekdoten, verhalen en persoonlijke voorbeelden veel krachtiger zijn.

De Universiteit Utrecht organiseert daarom, in samenwerking met de Vereniging voor Bestuurskunde, Vereniging voor OverheidsManagement en Platform O, het Succesverhalenfestival 2021 (klik hier voor meer informatie). Tijdens dit festival worden de mooiste, waargebeurde verhalen over overwinningen binnen de publieke sector gedeeld en zal onze vakjury, bestaande uit o.a. Libris Literatuurprijswinnaar Murat Isik en bestuurskundige Mirko Noordegraaff, het mooiste studentensuccesverhaal kiezen en voordragen. De schrijver van dit verhaal ontvangt 250 euro en zijn/haar/hun verhaal zal worden gepubliceerd op Platform O.

Alle bachelor- en masterstudenten van Nederland worden uitgenodigd een waargebeurd succesverhaal uit de publieke sector in te sturen vóór 22 oktober naar succesverhalen@uu.nl. We zien je verhaal graag tegemoet!