Psychologie: SPS-NIP zoekt Commissieleden, solliciteer vóór 30 september

20 september 2021

SPS-NIP zoekt commissieleden

Momenteel staan er bij de Sectie Psychologie Studenten van het Nederlands Instituut van Psychologen verschillende vacatures open. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging naast je studie? Solliciteer dan direct voor de Carrière Commissie of de Landelijke Excursie Commissie.

Vacatures

Lijkt het jou leuk om psychologiestudenten een stap richting hun ideale carrière te helpen? Wil jij verschillende activiteiten organiseren in een gemotiveerd team met studenten uit heel Nederland? Dit kan binnen de Carrière Commissie van het SPS-NIP!

Door jaarlijks drie toekomstgerichte activiteiten te organiseren, brengt de Carrière Commissie psychologiestudenten een stap dichterbij het werkveld.

Daarnaast krijg je binnen de Carrière Commissie de mogelijkheid om je professioneel te ontwikkelen. Binnen de commissie zijn er momenteel nog 3 functies beschikbaar:

• secretaris,
  • penningmeester en
  • pr-functionaris

Naast de professionele kant biedt het deel uitmaken van een commissie ook nog eens veel gezelligheid. Zo kan je deelnemen aan leuke (SPS-NIP) uitjes! Spreekt dit je aan? Stuur je sollicitatiebrief en cv vóór 30 september 2021 op naar Jesse Rijsdijk, commissiecoordinator@spsnip.nl. Voor meer informatie kun je kijken op de website (www.spsnip.nl), mailen naar bovenstaand e-mailadres of bellen (06-26512372).

Wil jij een ultiem kijkje nemen in het werkveld? Wil jij jezelf verbreden en meer zicht krijgen in wat er mogelijk is met de studie psychologie? Dan is SPS-NIP op zoek naar jou!

De Landelijke Excursie Commissie (LEC) is momenteel op zoek naar nieuwe commissieleden voor het academisch jaar 2021-2022. Ervaring is hierbij geen vereiste, enthousiasme wel! De LEC organiseert ieder jaar ongeveer 25 excursies voor psychologiestudenten in heel Nederland. Als commissielid leer je jouw toekomstig werkveld kennen, kan je kennis en inspiratie opdoen, kom je in contact met psychologen en psychologiestudenten en bouw je een relevant en breed netwerk op. Om excursies op een succesvolle manier te organiseren, leggen de commissieleden contact met interessante organisaties, instellingen en bedrijven. Daarnaast zorgt de commissie ervoor dat de excursies effectief gepromoot worden én is er bij elke excursie minimaal één commissielid aanwezig. Kortom, een erg leuk en leerzaam jaar en een unieke kans om je eigen interesse in het werkveld te ontdekken.

De commissie zal ongeveer om de week vergaderen en je bent gemiddeld 5 tot 7 uur in de week (afhankelijk van de functie) kwijt aan de werkzaamheden.

Daarnaast zal je als actief lid bij SPS-NIP ook heel veel andere enthousiaste psychologiestudenten vanuit heel Nederland leren kennen op onder andere Actieve Leden Dagen, borrels en diners. Ook krijg je de mogelijkheid om trainingen te volgen die jou voorbereiden op het werkveld!

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Stuur je sollicitatiebrief en cv vóór 30 september 2021 op naar Jesse Rijsdijk, commissiecoordinator@spsnip.nl. Voor meer informatie kun je kijken op de website (www.spsnip.nl), mailen naar bovenstaand e-mailadres of bellen (06-26512372).