Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Kom werken bij de FGGA evenementenpoule!

2 september 2021

Vind jij het leuk om af en toe te komen helpen bij evenementen?  Op en rond de FGGA vinden het hele jaar talloze evenementen plaats. We zijn op zoek naar studenten die willen helpen bij het organiseren hiervan. 

Denk aan het begeleiden van Serious Games, waarbij je samen met middelbare scholieren spellen speelt waarin veiligheid en migratie centraal staan. Ook zullen we je hulp vragen voor tijdens diploma-uitreikingen, of bij eenmalige evenementen zoals de Campus Camping van dit jaar. Je zult dan bijvoorbeeld helpen bij het op- en afbouwen van evenementlocaties of bij het ontvangen van gasten. Het werk is veelzijdig en flexibel en je kunt dus zelf aangeven wanneer jij tijd en zin hebt om mee te doen. 

Graag komen we met jou in contact zoals we je kunnen benaderen als we wat handjes nodig hebben. Uitbetaling gaat via Job Motion. Heb jij interesse? Laat het weten via onderstaand formulier en we nemen graag (in een app groep) contact met je op als we je nodig hebben! 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.