Kunst Ontmoeten & Verbinden in het Juridisch Café: draag jouw kunstenaar voor

9 september 2021

Het thema van de opening van het facultaire jaar 2021-2022 was Ontmoeten & Verbinden.

De faculteit wil de afgelopen periode waarin we met elkaar hard hebben doorgewerkt en gestudeerd - en elkaar vooral online hebben gezien - memoreren door in het Juridisch Café een kunstwerk te plaatsen. Een cadeau voor ons allen!

Voordracht

Iedereen van de faculteit is van harte uitgenodigd om hiervoor een lokale kunstenaar voor te dragen. Vermeld in je voordracht:

• De naam van de kunstenaar en waar meer info te vinden is (bijvoorbeeld een website);
  • De motivatie voor deze voordacht;
  • Een afbeelding van representatief werk;
  • Je contactgegevens.

Als je ideeën hebt over wat je graag terug zou zien in een dergelijk kunstwerk is het fijn als je dat ook wilt aangeven. De deadline voor de voordracht is 1 oktober 2021.

Het faculteitsbestuur kijkt uit naar de nominaties en maakt samen met de Kunstcommissie de definitieve keuze. We hopen jullie weer snel te ontmoeten!