Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Naar het buitenland? Registreer je verblijf in uSis

15 september 2021

Ga je in het kader van je studie naar het buitenland? Dat moet je vanaf nu registreren in uSis, via de nieuwe tegel ‘Study Abroad’. Dit is belangrijk, omdat de universiteit zo in geval van nood contact met je kan opnemen.

Welke activiteiten in het buitenland?

Registratie in uSis is verplicht voor alle activiteiten die in het buitenland doet in het kader van je studie. Zoals stages, co-schappen, veldwerk, conferentiebezoek in het kader van je studie of een activiteit waarvoor je een subsidie of beurs van de universiteit ontvangt.

Hoe en wanneer registreren?

Ga naar Studeren in het buitenland en klik op het tabblad van je faculteit of opleiding om te zien hoe en wanneer je je activiteit registreert. Heb je vragen? Neem contact op met je facultaire buitenlandcoördinator.

Op uitwisseling?

In de toekomst kun je je via de tegel ‘Study Abroad’ in uSis ook aanmelden voor een uitwisseling. Bekijk eerst hoe en waar je je kunt aanmelden op de website over uitwisseling.

Let op: als je al bent geselecteerd voor een uitwisseling in collegejaar 2021-2022, hoef je je verblijf niet opnieuw te registreren via de tegel ‘Study Abroad’ in uSis.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.