Universiteit Leiden

nl en

Reserveer een studieplek – nu ook voor groepen!

27 september 2021

Het reserveren van studieplekken is veranderd. Daarnaast kun je vanaf nu studieplekken voor groepen reserveren om aan groepsopdrachten te werken of samen te studeren.

Individuele studieplekken

Vanaf dit collegejaar zijn er drie soorten individuele studieplekken: plekken die je altijd moet reserveren, plekken die je alleen moet reserveren tijdens weken waarin veel tentamens gepland staan en plekken die je altijd zonder reservering kunt gebruiken. Dit zorgt ervoor dat elke student de kans krijgt om rustig in de universiteitsgebouwen te studeren, ook wanneer het druk is.

Bepaal zelf de start- en eindtijd

Net zoals afgelopen jaar reserveer je de individuele studieplekken in SharedDesk. Anders dan vorig jaar kun je vanaf 20 september zelf de start- en eindtijd van je reservering kiezen.

Lees meer en reserveer een individuele studieplek

Studieplek voor een groep

Naast individuele studieplekken kun je nu ook een studieplek voor een groep reserveren. Dit zijn plekken in vrije collegezalen, waar je in groepjes van minimaal vier personen kunt werken, overleggen of studeren. Je kunt deze plekken alleen op de dag zelf reserveren, via Mapiq.

Lees meer en reserveer een studieplek voor een groep

 
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.