Stel je kandidaat voor de Opleidingscommissie (OLC)!

22 september 2021

We zijn op zoek naar nieuwe studentleden voor de Opleidingscommissie (OLC) voor het jaar 2021-2022. Studentleden in de Opleidingscommissie worden voor en door hun medestudenten gekozen. Wil jij graag vanuit het perspectief van studenten bijdragen aan ons onderwijs? Stel je dan tussen woensdag 15 en uiterlijk zaterdag 25 september kandidaat voor de Opleidingscommissie! De verkiezingen vinden plaats van 4 - 8 oktober 2021. Voor uitgebreidere informatie verwijzen we je graag naar de mail die je hierover via je studiecoördinator hebt ontvangen.

Interesse?

Wil jij bijdragen aan een betere opleiding en studenten van je opleiding vertegenwoordigen?

Klik dan hier om je kandidaat te stellen

Werkt de link niet? Kopieer deze dan in je browser: https://www.formdesk.com/universiteitleiden/fgw_kandidaatstelling_OLC

Medezeggenschap, hoe werkt dat precies?

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of