Studentenadministratie LUMC zoekt een student-assistent

23 november 2021

Het team van de Studentenadministratie van het LUMC is op zoek naar een student-assistent!

We zoeken een flexibel inzetbare student voor allerlei administratieve taken (gegevens controleren, kopiëren/scannen, archivering, voorbereiden diploma uitreikingen, enz.) en voor het ondersteuning bieden tijdens de diploma uitreikingen. Aanwezigheid op de laatste donderdag en/of vrijdag van de maand is een pré aangezien dan vaak de uitreikingen zijn. Verder ben je betrouwbaar, werk je accuraat en heb je affiniteit met computersystemen en het Microsoft Office pakket (in het bijzonder Excel). De uren kunnen verschillen per week maar gemiddeld 8 tot 16 uur per week.

Lijkt dit je wel wat en vind je het leuk om een kijkje achter de schermen bij het onderwijs van het LUMC te nemen, stuur dan voor 12 december 2021 jouw cv en motivatie naar doo-studentenadministratie@lumc.nl.