Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs, Sociaal, Onderzoek

Zet je in voor een duurzame toekomst tijdens de SDG-Challenge 2021

1 september 2021

Zet jij je graag in voor een duurzame toekomst en barst jij van de briljante ideeën om te verduurzamen? Geef je op voor de SDG (Sustainable Development Goals)-Challenge, waarbij je met een team van studenten van 16 verschillende universiteiten aan de slag gaat om duurzaamheidsuitdagingen van verschillende organisaties aan te pakken. 

De SDG-Challenge duurt in totaal ongeveer 5 dagen, verspreid over drie maanden. Tijdens de challenge draag je bij aan een duurzame toekomst, doe je werkervaring op bij toonaangevende organisaties zoals de Rabobank, Eneco en de Gemeente Rotterdam én ontmoet je gelijkgestemde studenten. 

SDG-Challenge 2021

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Aanmelden

Alle (internationale) studenten (bachelor- én masterstudenten) kunnen meedoen. Je kunt je hieronder aanmelden tot maandag 20 september 2021.

Lees meer en meld je aan!
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.