Universiteit Leiden

nl en

Sociaal

10 november: Online Coach Café voor studenten

12 oktober 2021

Woensdag 10 november zullen vijf alumni uit diverse branches, in verschillende functies, met diverse specialisatie achtergronden en met heel veel werkervaring, met jullie in gesprek gaan! In drie rondes spreek je in een klein groepje steeds met een andere coach. Elke ronde duurt ongeveer 15 minuten.

Dit evenement is speciaal voor studenten die nog niet weten wat ze willen doen, die meer willen horen over carrièremogelijkheden, die nieuwsgierig zijn naar hoe het is om voor een supercommercieel bedrijf of juist als raadsheer te werken of hoe je een startup-opzet. Hieronder vind je meer informatie over de coaches. In het aanmeldformulier kan je aangeven welke coaches je graag zou willen spreken. Meld je snel aan via de link!

  • Pauline Breitbarth is in 1995 in de advocatuur begonnen en via de financiële wereld nu terechtgekomen in de oliebranche als Sr Legal Counsel voor Total in Brussel.
  • Ineke Fonteijn heeft alweer 19 jaar geleden gekozen voor het beroep van raadsheer, Ineke werkt bij het Gerechtshof Den Haag.
  • Jan Willem Prakke, afgestudeerd in het bedrijfsrecht in Leiden in 1996. Na een carriere als bedrijfsjurist (Brunel, Philips) en general counsel (Boskalis, Schiphol), is Jan-Willem nu ondernemer in de juridische wereld. Met Legal Manager is hij actief op het snijvlak van technologie en bedrijfsjuridische ondersteuning. Daarnaast heeft hij een brede ervaring opgedaan met coaching en intervisie.
  • Johan Polet, afgestudeerd in 1998 in het Nederlands recht. Jarenlang advocaat en partner bij Simmons en Simmons. Sinds 2020 advocaat en partner bij advocatenkantoor Bird & Bird.
  • Martijn van Klaveren, heeft na zijn studie civiel recht in Leiden verschillende functies bekleed. Na zijn werkzaamheden in de advocatuur heeft hij de overstap gemaakt naar de mediawereld en heeft hij onder andere gewerkt als eindredacteur, hoofd juridische zaken en hoofd communicatie. Sinds 2020 werkt hij als Director Communications and Stakeholder Engagement bij Novamedia. 
  • Ward Veltman, criminoloog die sinds kort werkzaam is als Information Security Officer voor Heineken in Italië. Hiervoor heeft hij functies bekleed bij onder andere Capgemini en Ahold Delhaize.
  • Wouter Schmit Jongbloed, studeerde in 2007 af in de master encyclopedie en filosofie van het recht aan de Universiteit Leiden. Later heeft hij zijn doctoraat behaald aan Columbia University. Sindsdien heeft hij verschillende functies vervuld en is nu werkzaam als het hoofd van de afdeling Political Risk Analysis bij Exante Data in New York.
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.