Ben jij de nieuwe student-assistent Onderwijsbeleid?

22 oktober 2021

Wil jij betrokken zijn bij de ontwikkeling van beleid voor de universiteit en ben je 12 tot 16 uur beschikbaar? Dan is dit je kans! De directie Strategie en Academische Zaken (SAZ) van het Bestuursbureau is per 1 januari 2022 op zoek naar een enthousiaste student-assistent Onderwijsbeleid (0.3 - 0,4 fte).

Wat zijn de werkzaamheden?

In deze functie maak je deel uit van het team Onderwijsbeleid van SAZ en werkt je samen met de beleidsadviseurs binnen het team. Je werkt zelfstandig aan de totstandkoming van de Academische jaarkalender en een overzicht met deadlines voor faculteiten waarin alle onderwijsuitvragen en -inventarisaties van de centrale afdelingen zijn opgenomen. Tot de werkzaamheden daarvoor behoren onder andere: het afstemmen met diverse betrokkenen over de openings- en sluitingdagen, het opstellen en laten vaststellen van een voorstel voor de nieuwe jaarkalender en het ophalen en verwerken van de benodigde informatie bij diverse betrokkenen voor het overzicht onderwijsuitvragen en -inventarisaties. Daarnaast word je in voorkomende gevallen ingezet voor overige ondersteunende werkzaamheden, zoals het helpen voorbereiden van diverse bijeenkomsten en netwerken (o.a. voor Opleidingscommissies en Examencommissies) en het opstellen van wekelijkse nieuwsoverzichten op het gebied van onderwijs-en onderzoeksbeleid.

Per wanneer, voor hoelang, en waar?

Startdatum: per 1 januari 2022. Werkdagen in overleg. De functie eindigt per 31 december 2022. Het gaat om 12 tot 16 uur per week, omvang aanstelling in overleg, flexibel in te vullen. De werkplek bevindt zich bij de afdeling SAZ van het Bestuursbureau (Rapenburg 70, eerste verdieping, B-vleugel). Thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden.

Wie zoeken wij?

We zoeken een ouderejaarsstudent die goed zelfstandig kan werken, pro actief kan handelen, stressbestendig is en een positieve en praktische instelling heeft. Een geldende inschrijving bij de Universiteit Leiden is een vereiste voor de functie.

Wat bieden we jou?

Je krijgt het salaris dat geldt voor student assistenten (conform de tarieven SA2-4 per 1 januari 2021).

Is dit iets voor jou?

Stuur dan je CV voorzien van een korte motivatie (max. 500 woorden) naar Hanneke Wegman, coördinator team Onderwijsbeleid (h.e.wegman@bb.leidenuniv.nl), 06 81686425. Reageren kan tot en met 26 november 2021. De gesprekken worden gepland in de periode 1 t/m 9 december 2021.

De Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom graag sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.