Onderwijs

Collegereeks over mensenrechten door Faculteit der Rechtsgeleerdheid en studievereniging ELSA

11 oktober 2021

Jaarlijks bieden de Faculteit der Rechtsgeleerdheid en studievereniging ELSA Leiden studenten (van alle faculteiten) de mogelijkheid om kosteloos de collegeserie Mensenrechten te volgen. Het doel van het vak is om studenten in 15 colleges kennis te laten maken met alle aspecten van mensenrechten.

Iedere vrijdag
De colleges vinden elke vrijdag plaats van 13:15 tot 15:00 uur. Deskundigen van binnen én buiten de Leidse rechtenfaculteit delen hun kennis. Het eerste college vindt plaats op vrijdag 12 november 2021 in het Kamerlingh Onnes Gebouw.

Geïnteresseerd?

Lijkt dit je interessant, schrijf je dan in via Usis (actienummer 16947). Bij vragen kan contact opgenomen worden met Tijs van Ginkel via t.h.j.van.ginkel@law.leidenuniv.nl.