Onderwijs, Onderzoek

Gezocht: Goede ideeën en initiatieven voor derde EUniWell Seed Fund Call

27 oktober 2021

Heb jij een goed idee op initiatief op het gebied van welzijn? Dan is de Seed Fund van EUniWell misschien wel iets voor jou of jouw team. Na het succes van de vorige twee oproepen is het nu tijd voor de derde oproep. Je kunt tot 5 december 2021 een voorstel indienen. Vragen of hulp nodig? Kom naar de voorlichtingsbijeenkomst op 29 oktober of op 10 november 2021.

Komt mijn idee/project in aanmerking voor de EUniWell Seed Fund Call?

De kerntaak van EUniWell is het bevorderen van welzijn in gezondheid, onderwijs, mensen en instellingen en/of het milieu. Het programma is niet inhoudelijk of thematisch beperkt, maar prioriteit wordt gegeven aan voorstellen die deze thema's aanpakken. Projecten kunnen betrekking hebben op onderzoek, onderwijs, beleidsontwikkeling en/of bestuurlijke ontwikkeling. Projecten die belangrijk zijn voor de verdere ontwikkeling van het consortium kunnen worden gefinancierd tot €25.000,- voor de duur van één jaar.

Over de EUniWell Seed Fund Call

Na de eerste oproep in het voorjaar van 2020 hebben meer dan zestig universiteitsteams met deelnemers van verschillende universiteiten aanvragen ingediend. EUniWell financierde de beste daarvan. Het ging om projecten voor het ontwikkelen van nieuwe manieren om naar onderzoek te kijken, op onderzoek gebaseerde initiatieven in ons onderwijs en mobiliteitsprogramma's die het welzijn op Europees niveau bevorderen. Ook het Symposium Good Practices on Student Well-Being was winnaar van de eerste ronde van de seed fundingcalls.

Open initiative match-making tool

Heb je een goed idee? Ben je op zoek naar samenwerkingspartners? Of wil je meedoen aan het project van iemand anders? Geef je op via de Open initiative match-making tool op de website van EUniWell.

Workshop voorstellen schrijven

Op vrijdag 12 november van 12:00 tot 13:30 uur organiseert EUniWell een speciale workshop 'Voorstellen schrijven', georganiseerd voor studenten. Geïnteresseerd? Meld je aan via de mail. Het aantal plaatsen is beperkt.

Website EuniWell Seed Fund Call