Sociaal

Gezocht: presentator/host facultaire podcast

1 november 2021

Ben jij een nieuwsgierige student(e) aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid en lijkt jou het leuk om mee te werken aan onze splinternieuwe facultaire podcast? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De afdeling Marketing & Communicatie van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid zoekt namelijk een:

PRESENTATOR/HOST FACULTAIRE PODCAST

Binnenkort starten wij met de opnames van onze facultaire podcast, waarin de juridische actualiteit centraal staat. In de podcast worden juridische onderwerpen behandeld waarover onze wetenschappers (hoogleraren, docenten en/of onderzoekers) uitgebreid hun licht kunnen laten schijnen.

Jij als presentator stelt aan hen de juiste vragen en verdiept je van tevoren dan ook goed in de onderwerpen. Vervolgens worden de opnames gemonteerd tot aansprekende podcasts (pre als je kunt monteren!), die in eerste instantie bedoeld zijn voor studenten maar ook voor juridische professionals heel interessant zijn. Je werkt daarbij samen met het team Marketing & Communicatie van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid.

We willen voor het einde van het kalenderjaar ongeveer vier tot zes podcasts opnemen. Per podcast zal je ongeveer 10 tot 12 uur kwijt zijn.

Dus ben jij:

• Nieuwsgierig
  • Representatief
  • Een makkelijke prater
  • Kritische vragensteller
  • Goede luisteraar
  • Geïnteresseerd in de juridische actualiteit
  • Pre: Bekend bent met audiobewerking

…reageer dan nu! Stuur voor donderdag 4 november 2021 je brief, cv & audio bericht (formaat: mp3, max 1 min lang, vertel waarom jij de podcast host van de faculteit Rechtsgeleerdheid bent!) naar socialmedia@law.leidenuniv.nl en grijp je kans om mee te werken aan dit baanbrekende project.

Vragen? Neem contact op met Floris van den Driesche/ Irem Cakir/ Ling Ling Yeh via socialmedia@law.leidenuniv.nl