Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Dit zijn de student-leden van jouw Opleidingscommissie

12 oktober 2021

In oktober konden studenten zich aanmelden en stemmen voor de Studentenverkiezingen van de Opleidingscommissies. 

Opleidingscommissie (OLC)

De OLC is een formeel medezeggenschapsorgaan en heeft tot taak het opleidingsbestuur, gevraagd of ongevraagd, te adviseren over het bevorderen en waarborgen van de kwaliteit van de opleiding. De verkozen student-leden voor jouw OLC zijn:

  • Cecile van Bruggen
  • Naomi Grooteboer
  • Sofia Seelen

Wil je in contact komen met jouw Opleidingscommissie? Stuur dan een mailtje naar: olc-wijsbegeerte@hum.leidenuniv.nl.

Wat doen de opleidingscommissies?

Elke opleiding of groep van opleidingen heeft een eigen opleidingscommissie. Dat is wettelijk geregeld. Een opleidingscommissie bestaat voor de helft uit studenten en voor de helft uit docenten. Het opleidingsbestuur houdt zich bezig met de programmering, organisatie, coördinatie en kwaliteitszorg van het onderwijs. Samen bewaken zij de kwaliteit van het onderwijs, stellen zij eventuele knelpunten aan de orde en adviseren zij over de uitvoering en ontwikkeling van vakken, curricula en onderwijsbeleid. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.