Psychologie: Help bij het voorspellen van depressie

21 oktober 2021

Doe mee aan het WARN-D onderzoek!

Studeren kan een stressvolle tijd zijn en sommige studenten ervaren tijdens hun opleiding problemen met hun mentalegezondheid, zoals depressie. Om deze stressoren beter te begrijpen, verkent dit onderzoek het dagelijks leven van studenten die in Nederland wonen.

Met behulp van smartwatches en smartphones volgen we twee jaar lang 2.000 studenten. De verzamelde gegevens zullen worden gebruikt om de gratis app voor vroegtijdige waarschuwing WARN-D te ontwikkelen om psychische problemen aan te pakken voordat ze zich voordoen.

Waarom meedoen? Probeer 3 maanden een Garmin smartwatch uit, ontvang een geïndividualiseerd rapport van hoe je stemming en ervaringen zich in de loop van de tijd hebben ontwikkeld en verdien tot €90 door vragenlijsten in te vullen. Daarnaast zijn er twee loterijen waar je €500 kunt winnen.

Volg ons op Facebook of Insta om deel te nemen aan onze reis en om meer te weten te komen over dit project. Voor meer informatie en om je aan te melden als deelnemer aan het onderzoek:

Meer over deelname aan WARN-D