Universiteit Leiden

nl en

Vacature - Student-Assistent Kwaliteitsafspraken: rapportage studentpanelgesprekken

7 oktober 2021

Het team Kwaliteitsafspraken, afdeling Onderwijs & Onderzoek (O&O), van de Faculteit Governance & Global Affairs, zoekt een

Student-Assistent Kwaliteitsafspraken: rapportage studentpanelgesprekken


Binnen het team Kwaliteitsafspraken werken de beleidsmedewerker, projectcoördinator en 2 projectmedewerkers aan de implementatie van de FGGA brede projecten en leggen verantwoording af aan de Vice-Decaan. Daarnaast voeren de instituten/opleidingen eigen projecten uit, ondersteund door het team Kwaliteitsafspraken waar nodig. In grotere context wordt verantwoording afgelegd aan het Faculteitsbestuur, de medezeggenschap en de centrale dienst Strategie en Academische Zaken (SAZ).  

De studentpanelgesprekken worden jaarlijks per opleiding georganiseerd en zijn één van de middelen om te evalueren of de projecten binnen de kwaliteitsafspraken leiden tot verbetering van de kwaliteit van het onderwijs. Wij zoeken een enthousiaste collega om ons team als rapporteur te versterken en i.s.m. de voorzitter de volgende werkzaamheden te verrichten:

 • Organiseren panelgesprekken
 • I.s.m. de OLC’s studentleden werven voor de panels
 • Agenda’s per opleiding samen stellen
 • Panelgesprekken voeren i.s.m. voorzitter
 • Rapportages opstellen en van advies voorzien
 • Terugkoppelgesprekken met opleidingsbesturen

Profiel

Ben jij Ba student bij FGGA, heb je affiniteit met medezeggenschap en vind je werken in een universitaire omgeving interessant? Dan ben jij wellicht de persoon die we zoeken:

 • Derdejaars/vierdejaars bachelor student of masterstudent binnen de faculteit FGGA;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden, zowel in het Engels als in het Nederlands;
 • Oplossingsgerichte, pragmatische en dienstverlenende instelling;
 • Proactief en enthousiast om zich te verdiepen in de universitaire organisatiestructuur;
 • Prettig en goed kunnen werken in teamverband
 • Bij voorkeur ervaring in de medezeggenschap of het mentoraat
 • Goede vaardigheden in Microsoft Office;

Beschrijving organisatie

De afdeling O&O is onderdeel van het Faculteitsbureau van de FGGA en ondersteunt met haar diensten de instituten en opleidingen op het gebied van onderwijs en onderzoek.

Wij bieden

Plek voor een student-assistent voor gemiddeld 0,2 fte. Inhuur vindt plaats via het uitzendbureau JobMotion. Aanstelling is van 1 december 2021 tot 1 juni 2022. Werktijden worden in overleg bepaald.

In verband met de huidige Corona maatregelen, wordt er op dit moment zo veel mogelijk thuis gewerkt. Hiervoor is het nodig dat je een laptop/pc hebt met de mogelijkheid tot het doen van (video)calls. Het salaris is volgens de geldende inschaling student-assistenten (min. SA2 €2110 en max. SA3 €2260 bij een 38-urige werkweek).

Diversiteit

Diversiteit en inclusie zijn kernwaarden van de Universiteit Leiden. De Universiteit Leiden streeft ernaar een inclusieve gemeenschap te zijn waarin alle studenten en medewerkers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen en al hun mogelijkheden kunnen ontwikkelen. We verwelkomen diversiteit in ervaringen en perspectieven omdat zij ons onderwijs en onderzoek verrijken en versterken.

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie en de procedure kun je contact opnemen met Audrey Aijpassa, Beleidsmedewerker Onderwijs, afdeling O&O, FGGA: a.m.aijpassa@fgga.leidenuniv.nl.

Solliciteren

Stuur je sollicitatie vergezeld van een motivatiebrief en cv naar: a.m.aijpassa@fgga.leidenuniv.nl. Sollicitaties kunnen tot en met 21 oktober 2021 ingezonden worden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.