Universiteit Leiden

nl en

Sociaal

Caring Universities: Hoe gaat het écht met je?

25 november 2021

Als student krijg je veel voor je kiezen en het combineren van een sociaal leven, studie, werk en sporten lijkt soms onmogelijk. Dat maakt het extra belangrijk om bewust te zijn van hoe het met je gaat en goed voor jezelf te zorgen.

Mental Health Check

Caring Universities nodigt je uit om de Mental Health Check te doen, waardoor je meer inzicht krijgt in je mentale welzijn. Naast het verkrijgen van meer inzicht in jezelf, help je ook andere studenten omdat het bijdraagt aan de kennis van Caring Universities en hen laat weten hoe ze hun diensten kunnen verbeteren. Je ontvangt de Mental Health Check deze maand via de mail. De mentale gezondheidscheck is volledig vertrouwelijk en als deelnemer maak je kans op één van de tien bol.com cadeaubonnen van 100 euro. Je maakt kans op de prijs als je vóór 8 december de vragenlijst compleet invult.

LifeHack

Vind jij het moeilijk om een goede balans tussen je academische, sociale en persoonlijke leven te creeëren en te behouden? Doe dan mee aan het nieuwe programma van Caring Univerisites: LifeHack. Tijdens dit programma leer je vaarwel te zeggen tegen stemmingswisselingen, word je een expert in productiviteit en leer je de kunst van gezonde relaties beheersen.

Over Caring Universities

Caring Universities biedt wetenschappelijke e-health programma’s aan om je stemming aan te pakken, aan je stress te werken, uitstelgedrag te overwinnen of met corona-gerelateerde problemen aan de slag te gaan. De programma’s zijn ontwikkeld door klinische psychologen, voortdurend getest en geupgrade, en volledig gratis. E-coaches gaan graag online met je in gesprek om je tijdens de programma's te ondersteunen. Het platform is overal en altijd toegankelijk. Aarzel dus niet om een kijkje te nemen of neem contact op via de mail.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.