Gezocht: student-assistent bij de Science Career Service

22 november 2021

Per januari 2022 is de Science Career Service op zoek naar een student-assistent. Als student-assistent bij Science Career Service leer je veel over loopbaan en solliciteren terwijl je andere studenten op weg helpt in hun (studie)loopbaan.

Deadline sollicitatie: maandag 29 november 2021

Wat ga je doen?

• Geven van constructieve feedback op CVs-, sollicitatiebrieven- en LinkedIn-profielen van studenten (voornamelijk per mail)
  • Assisteren bij communicatiewerkzaamheden bijv. publiceren van workshops en events, aanpassen van teksten op websites, promoten van Science Career Service activiteiten o.a. via social media, studieverenigingen etc.
  • Assisteren bij de voorbereiding en in de uitvoering van (online) workshops en events
  • Administratieve werkzaamheden, zoals het bijhouden van studentenregistraties en CV checks
  • Een deel van jouw tijd besteed je daarnaast ook aan bovengenoemde activiteiten t.b.v. LUMC Career Service. Deze Career Service bestaat uit dezelfde samenstelling (Ilse en Annemarie) en werkwijze, maar in dit geval voor de LUMC faculteit.

Wat vragen we van jou?

• Je bent derdejaars bachelor student of eerstejaars master student aan de Science of LUMC faculteit van de Universiteit Leiden
  • Je hebt affiniteit met het thema (studie)loopbaan
  • Je hebt ervaring met communicatie en bent handig met communicatiesystemen
  • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal
  • Je bent in staat tot nauwkeurig, integer en flexibel werken
  • Je bent beschikbaar voor 6 uur p/week bij voorkeur voor minimaal een jaar

Wat bieden wij?

• Een kijkje in de keuken bij Science Career Service
  • Inhoudelijke ervaring op het gebied van arbeidsmarktvoorbereiding
  • Aantal uur p/week wisselend en flexibel in te delen, momenteel hoofdzakelijk vanuit huis
  • Standaard voorwaarden via Jobmotion

Word jij onze nieuwe collega?

Reageer vóór maandag 29 november 2021 via career@science.leidenuniv.nl met jouw cv en korte motivatie.