Gezocht! Student-assistent PR bij het Lorentz Center

29 november 2021

Het Lorentz Center is een centrum waar jaarlijks ruim 80 workshops plaatsvinden, op 2 locaties, voor wetenschappers uit de hele wereld. Sinds 2020 organiseren we ook virtuele workshops. De deelnemers bestaan zowel uit beginnende onderzoekers als wetenschappers die behoren tot de top van hun vakgebied. Het Lorentz Center begeleidt de wetenschappelijke organisatoren bij de ontwikkeling van hun workshop en neemt zoveel mogelijk organisatorisch en administratief werk uit handen.

Als student-assistent bij het Lorentz Center maak je kennis met de wereld van de wetenschap. Je komt te werken in een internationale omgeving met een collegiale en professionele werksfeer.

Deadline sollicitatie: woensdag 15 december 2021

Wat ga je doen?

• Administratief ondersteunen van de PR coördinator
  • Bijwerken en versturen van (financiële) overzichten, enquêtes, adressenbestanden
  • Voorbereiden en versturen van (e-)mailings
  • Opzetten van digitale omgeving voor de online workshops (in Teams of Zoom)
  • Bijwerken van website content
  • Verzorgen van de ‘Wine & Cheese’ receptie, wekelijks op maandagavond
  • Opruimen en klaarzetten zaal voor workshops
  • Voorkomende klussen en invallen voor collega-student-assistenten

Wat vragen we van jou?

• Zelfstandige en collegiale werkhouding
  • Goede communicatieve vaardigheden, in zowel Nederlands als Engels
  • Goede kennis van Excel
  • Kennis van Photoshop is een pré
  • Flexibel qua werktijden en inzet
  • Enthousiast en oplossingsgericht

Informatie en solliciteren

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je op zoek naar een leuke bijbaan vanaf 15 januari 2022? Stuur dan uiterlijk 15 december een mail met korte motivatie en CV naar Jacqueline de Boer: deboer@lorentzcenter.nl.

Meer informatie vind je op www.lorentzcenter.nl of neem contact op met Jacqueline de Boer (PR coördinator) via deboer@lorentzcenter.nl of 071 527 5585.