Sociaal

Neem (met korting) zitting in de jury van de online rechtszaak Midwinternachtsmoord

30 november 2021

Schuld of onschuld: Midwinternachtsmoord is een theatrale, online rechtszaak, waarbij de deelnemers beslissen of de verdachte schuldig of onschuldig is. Vijf procesdagen lang komen tientallen filmpjes met pleidooien, verklaringen, expertverslagen en bewijsstukken online. Na de stemming en het vonnis zal getoond worden wat die dag waarop lerares Lieke de Waal dood in een klaslokaal gevonden werd, daadwerkelijk is gebeurd.

Aan de productie werken onder anderen Jan Kooijman, André van Duin, Gijs Scholten van Aschat, Kees Hulst, Rein van Duivenboden, Rami Kooti Arab, Tara Hetharia en Renée Soutendijk mee.

Voor rechtenstudenten is het mogelijk deel te nemen tegen een kortingstarief van 11,25 i.p.v. 15 euro (+1,21 servicekosten). Bestel je ticket hier.

Het proces start maandag 27 december 2021.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of