REMINDER: tentameninschrijving

30 november 2021

Zonder geldige aanmelding kun je niet deelnemen aan het tentamen.

Heb jij je al aangemeld voor alle tentamens waaraan je wilt deelnemen?

In december vinden er veel tentamens plaats.

• Lees in het stappenplan aanmelding tentamens hoe je je je moet aanmelden voor een tentamen en hoe je controleert of dit gelukt is.
  • Bekijk dit instructiefilmpje voor het inschrijven voor een tentamen:

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Facultaire tentamenprocedure

Op de website van het OSC vind je de facultaire tentamenprocedure van de FSW. Lees deze goed door zodat je op de hoogte bent van alle regels.

Aan- en afmelden voor tentamens

Aanmelden kan vanaf 100 dagen t/m 11 dagen voor aanvang van het tentamen via uSis. Is het tentamen dus bijvoorbeeld op 22 december, dan sluit de aanmelding op 11 december om 23.59 uur. Afmelden kan maar tot en met 11 dagen voor het tentamen, dit kun je doen via uSis.

Problemen bij aanmelding

1. Aanmelden voor een tentamen is alleen mogelijk als je winkelwagen helemaal leeg is. De studieactiviteit zal vergrijsd zijn wanneer eerdere pogingen om je in te schrijven voor de officiële aanmeldtermijn niet zijn verwijderd.
  2. Als het niet lukt om je aan te melden, neem dan binnen de aanmeldperiode contact op met het OSC.

Meer informatie

Indien je vragen hebt over de tentamenregeling kun je altijd een e-mail sturen naar osc@leiden.edu. Voor meer (praktische) informatie over het tentamen zelf, check de Brightspace pagina.

Veel succes gewenst bij je tentamens!