Onderwijs, Onderzoek

Start je loopbaan met een stage in Silicon Valley

1 november 2021

Ben jij een innovatieve denker met een pro-actieve houding en heb je affiniteit met ondernemerschap, innovatie, datawetenschap of technologie? Dan is een stage in Silicon Valley volgend jaar misschien wel iets voor jou.

Internships in the Valley biedt getalenteerde Master en PhD studenten de kans om stage te lopen bij innovatieve startups en bedrijven in San Francisco. Het programma is een unieke samenwerking tussen alle dertien Nederlandse onderzoeksuniversiteiten, VSNU en het Nederlandse Consulaat-Generaal in San Francisco.

Wat biedt het programma?

• Op maat gemaakte matching met topbedrijven in Silicon Valley
  • Ondersteuning bij visumaanvragen en voorbereidingen voor vetrek
  • Lokale netwerkevenementen tijdens de stage

Ben je een masterstudent of promovendus aan een Nederlandse onderzoeksuniversiteit of minder dan een jaar geleden afgestudeerd met een minimaal GPA van 7? Je kunt je tot 15 november 2021 inschrijven via de website van Internships in the Valley via onderstaande button. Ook vind je hier meer informatie en een overzicht van de deelnemende bedrijven.

Website Internships in the Valley