Onderwijs, Onderzoek

Start je carrière met een stage in Silicon Valley

17 november 2022

Ben jij op zoek naar een stage in 2023 om je carrière een kickstart te geven? Internships in the Valley biedt getalenteerde master- en PhD-studenten de kans om stage te lopen bij innovatieve startups en bedrijven in Silicon Valley in San Francisco, de Verenigde Staten.

Wat biedt deze stage?

• Een programma dat studenten helpt een geschikte stageplek te vinden in Silicon Valley, de Verenigde Staten;
  • Ondersteuning bij visumaanvragen en voorbereidingen voor vertrek;
  • Lokale netwerkevenementen gedurende de stage.

Interesse?

Ben je een masterstudent of promovendus aan de universiteit of korter dan een jaar geleden afgestudeerd en ben je geïnteresseerd in een stage op Silicon Valley? Je kunt je tot 15 december 2022 inschrijven via de website van Internships in the Valley via onderstaande button. Ook vind je hier meer informatie en een overzicht van de deelnemende bedrijven.

Website Internships in the Valley