Onderzoek

Doe onderzoek aan een buitenlandse universiteit via het Student Research Mobility Programme (STREAM)

23 november 2021

Wil je graag via je studie je horizon verbreden en deelnemen aan internationale activiteiten? Wellicht is het Student Research Mobility Programme (STREAM) wat voor jou. Via het STREAM programma kun je deelnemen aan een onderzoeksproject bij een aantal Europese universiteiten die, net als de Universiteit Leiden, lid zijn van de League of European Research Universities (LERU).

Onderzoeksprojecten

Alle derde- of vierdejaars bachelor- en masterstudenten met een cijfergemiddelde van 7 uit 10 of 3.2 uit 4 (GPA) en een beheersing van de Engelse taal van B2-niveau of hoger komen in aanmerking voor de volgende onderzoeksprojecten:

Interesse?

Je kunt meer informatie vinden over het STREAM-programma en aanmelding en toelating via onderstaande button. Heb je een vraag? Neem contact op met Usha Mohunlol, STREAM-coördinator Universiteit Leiden, via u.c.mohunlol@sea.leidenuniv.nl.