Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Studentenkorting voor concerten in de Leidse Salon

25 november 2021

Leiden is een nieuwe concertzaal rijker. Vanaf januari 2022 wordt in de Leidse Salon wekelijks een concert gegeven met een nadruk op de combinatie van klank en taal. Voor studenten kosten deze concerten slechts tien euro.

De Leidse Salon

De Leidse Salon is gevestigd in het voormalige weeshuis aan de Hooglandsekerkgracht 17. Er worden niet-alledaagse concerten op topniveau uitgevoerd door beroemde musici die hun sporen hebben verdiend, maar ook door aanstormend jong talent.

De concerten worden uitgevoerd in de mooiste zaal van het geheel gerestaureerde weeshuis. De intieme Leithenzaal biedt plaats aan maximaal 100 bezoekers. Na de concerten is er gelegenheid wat na te praten en van gedachten te wisselen met de uitvoerende kunstenaars.

Meer informatie over de Leidse Salon is te vinden op de website
 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.