Facilitair, P&O

Vacature student-assistent Career Service FGGA 2022

2 november 2021

De Career Service van de Faculteit Governance and Global Affairs biedt studenten en pas afgestudeerden begeleiding bij de overstap van hun studie naar de arbeidsmarkt. Vanuit de Career Service organiseren we het hele jaar door verschillende loopbaanactiviteiten zoals loopbaancolleges, een stagemarkt, bedrijfsbezoeken, vaardighedenworkshops en een groot Career Event. Ook kunnen studenten hier terecht voor advies en een CV check.

Wegens vertrek van de huidige student-assistent zoeken we per half januari een student-assistent die de activiteiten van de Career Service verder helpt uitbouwen.

Taken

• Hulp bij promotie van activiteiten, en zorgen voor zichtbaarheid via social media. De SA kan helpen om activiteiten en vacatures onder de aandacht te brengen. Het zou ook fijn zijn als je kunt helpen bij het maken van posters of mooie afbeeldingen die we kunnen gebruiken bij de promotie.
  • Hulp bij de organisatie van online en offline events zoals het Career Event of een stagemarkt.
  • Hulp bij het geven van CV checks en workshops.
  • Hulp bij administratieve taken, zoals bijv. het uitwerken van evaluaties, het uitsturen van bevestigingen en het bijhouden van inschrijvingen.
  • Hulp bij het opbouwen van contacten in de omgeving van Den Haag (met name internationale organisaties) en het organiseren van nieuwe activiteiten.
  • Meewerken aan voorlichtings- en loopbaanactiviteiten en het geven van korte presentaties.

• Je bent een actieve student FGGA (2e jaar, 3e jaars of MA)
  • Je weet wat speelt onder studenten FGGA en hoe studenten het beste te bereiken zijn
  • Je bent 12 uur per week beschikbaar voor het liefst een wat langere periode.
  • Je hebt ervaring met het organiseren van complexe en soms grote projecten
  • Je vindt het leuk om te helpen bij evenementen/ voorlichting, soms ook op een avond of zaterdag
  • Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse en Engelste taal
  • Je hebt ervaring met communicatie en social media en bent in staat pakkende teksten te schrijven (ook in het Engels)
  • Je vindt het leuk om mooie afbeeldingen te maken die we kunnen gebruiken bij de promotie van activiteiten d.m.v. Canva, Photoshop en/of Indesign
  • Je bent een organisatietalent, praktisch ingesteld en hebt een hands-on mentaliteit
  • Je bent communicatief vaardig, servicegericht, nauwkeurig en betrokken

Interesse?
Stuur je CV en motivatie voor 1 december naar Dianne Karkdijk via d.e.karkdijk@fgga.leidenuniv.nl. Gesprekken zullen we plannen in de week van 13 december 2021.