Gezocht: Student-assistent ICT en Onderwijs bij FSW

2 november 2021

Ben jij een student met interesse in ICT en Onderwijs, behulpzaam en efficiënt, en op zoek naar een bijbaan? Zoek dan niet verder! De afdeling Support voor Onderzoek, Laboratoria & Onderwijs (SOLO) van de Faculteit Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Leiden zoekt een:

Student-assistent ICT en Onderwijs (per 1 december, 0.3 fte - 12 uur p/w)

De deadline voor de sollicitatie is donderdag 18 november 2021 (23:59 u.)!

Werkzaamheden

• Beantwoorden van helpdesk- en balievragen van FSW docenten over het gebruik van onderwijstools zoals Brightspace, Kaltura, Zoom en Teams
  • Inplannen, editen en beschikbaar stellen van Mediasite weblectures en livestreams
  • Hands-on ondersteuning bij online en hybride onderwijsactiviteiten
  • Praktische ondersteuning van de afdeling (plannen van overleggen, notuleren etc.)

• Ingeschreven als student bij de Universiteit Leiden, bij voorkeur tweedejaars
  • Beschikbaar voor 2-3 dagdelen per week (12 uur totaal)
  • Affiniteit met inzet en ondersteuning van ICT in onderwijs
  • Dienstverlenende instelling, efficiënt en integer
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels (taal en geschrift)
  • Minimaal beschikbaar voor een jaar vanaf 1 december 2021

Beschrijving van de afdeling

Als student-assistent ICT en Onderwijs ben je werkzaam bij de afdeling Support voor Onderzoek, Laboratoria, Onderwijs (SOLO) van de Faculteit der Sociale Wetenschappen. Docenten kunnen beroep doen op de expertise van SOLO bij de inzet van CT in hun onderwijs, bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van blended learning modules of interactieve werkvormen. Daarnaast wordt programmeer- en technische ondersteuning geboden aan onderzoekers die experimenteel onderzoek uitvoeren.

Wij bieden

Wij bieden je ervaring op het gebied van werken in een academische context en, indien nodig, trainingen ter ondersteuning van je werkzaamheden. Het salaris voor een tweedejaars student-assistent bedraagt € 12,44 bruto per uur (op dit bedrag vindt nog inhouding plaats van loonbelasting en sociale lasten). De aanstelling vindt plaats via Jobmotion.

Het dienstverband start per 1 december 2021 en wordt, bij een geslaagde proeftijd van 3 maanden, aangegaan voor een periode van minimaal 1 jaar. Voor het kunnen uitvoeren van bepaalde ondersteunende werkzaamheden is het vereist dat je een gedragscode ondertekent.

Informatie

Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Rosanne van den Berg, teamleider ICT en Onderwijs.

Solliciteren

Herken je je in het geschetste profiel en ben je enthousiast over de functie? Mail dan je motivatiebrief en cv uiterlijk 18 november 2021 naar Rosanne van den Berg. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 22 november.