Sociaal

Geef je nu op voor de 50e editie van de Batavierenrace

21 december 2021

Komend voorjaar zal de 50e editie van de Batavierenrace plaatsvinden in het oosten van het land. Meer dan 8500 studenten uit heel Nederland doen jaarlijks mee aan deze unieke estafetteloop van Nijmegen naar Enschede. Komend jaar zal Den Haag voor de eerste keer een officieel Haags team naar Nijmegen sturen voor de start van dit enorme evenement.

De Haagse ploeg zal bestaan uit 25 studenten die van vrijdagnacht op zaterdagmiddag ieder een etappe van drie à tien kilometer lopen. Samen reizen we op vrijdagmiddag 29 april 2022 af naar Nijmegen en op zondagmiddag 1 mei 2022 keren we na een feestje in Enschede - dat met zo'n 13.000 studenten ook wel het grootste studentenfeest van Europa wordt genoemd - terug naar Den Haag. The Hague Student Sports Board zal de Haagse afvaardiging naar aanloop van en tijdens het evenement begeleiden.

Geïnteresseerd?

Voor ons Haagse team zijn we op zoek naar 25 diverse en gezellige studenten uit Den Haag die zowel (erg) sportief zijn als van een feestje houden. Je kan je alleen opgeven of met een vriend/vriendin. De kosten voor het weekend bedragen 25 euro per persoon. Inschrijven kan tot 15 januari 2022 via onderstaande link. Op vrijdagavond 5 februari 2022 zal een kennismakingsborrel georganiseerd worden, dus houd die datum alvast vrij in je agenda!

Vragen?

Voor vragen kan je een berichtje sturen naar Ramon Vermeulen via +316 29 37 27 63 of contact opnemen via de e-mail.