Universiteit Leiden

nl en

Sociaal, Organisatie

Gezocht: Corona quarantaine buddy’s

21 december 2021

Wil je nieuwe studenten helpen die na aankomst in Nederlands in thuisquarantaine zitten? We zijn op zoek naar quarantaine buddy’s!

De universiteit biedt (internationale) studenten in thuisquarantaine een buddy, die kan helpen met bijvoorbeeld het doen van de boodschappen. De buddy doet maximaal twee keer in de week de boodschappen, daarom adviseren we studenten in thuisquarantaine hun boodschappen vooruit te plannen.

De buddy kan de student in thuisquarantaine verder helpen door middel van online sociaal contact, het geven van praktische tips en morele steun. Tegenover deze inspanning staat een vergoeding van €10,- per uur.  

Ben je geïnteresseerd om te helpen als quarantaine buddy? Vul dan dit formulier in. Geef hierin duidelijk aan dat je wil helpen als quarantaine buddy, aangezien dit formulier ook gebruik wordt door studenten die een quarantaine buddy aanvragen en voor andere buddy services. Zodra jouw hulp nodig is, contacteren we je en brengen we je in contact met de student die hulp wil.

Meer informatie over thuisquarantaine in Nederland vind je hier.

Heb je nog vragen over de buddy service? Dan kun je ons mailen: studentbuddies@sea.leidenuniv.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.