Universiteit Leiden

nl en

Kom naar de Winter Weken van de Universiteit Leiden: 19 december - 9 januari

23 december 2021

Doe mee en sluit je aan bij de Winter Weken in zowel Leiden als Den Haag, om gezamenlijk de feestdagen in te luiden! Tussen 19 december en 9 januari kan je gratis deelnemen aan diverse leuke activiteiten. Samen met medestudenten kan je diverse activiteiten ondernemen, of met elkaar genieten van een lekker hapje (we see you, foodies!). Variërend van een pubquiz, schaatsen, winter wandelingen, creatieve workshops, escape room, samen lunchen tijdens kerst tot een oliebollen wandeling op oudjaarsdag. Bijna elke dag is er wel een activiteit waar je aan mee kan doen!

Benieuwd of er iets voor jou tussen zit? Check snel het programma en reserveer jouw plek!

Je bent welkom om zelfstandig deel te nemen, maar je kunt je ook met bijvoorbeeld een vriend aanmelden.

Het kerstreces begint bijna en juist in deze periode benadrukken we het belang om niet alleen te blijven, om elkaar (online) op te zoeken en in verbinding te blijven. In dat kader organiseert Universiteit Leiden in samenwerking met Leiden United en de grote vijf Leidse gezelligheidsverenigingen (Minerva, Augustinus, SSR, Catena, Quintus) diverse initiatieven om in contact te komen met anderen.

Alle activiteiten houden zich aan de corona-regelgeving van de overheid. Voor sommige activiteiten is een QR-code nodig. Mocht de corona-regelgeving veranderen, dan is het mogelijk dat het programma hierop aangepast wordt.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.