Onderwijs

MyStudymap vervangt uSis en de studentenapp: plan jouw vakken en tentamens voor het tweede semester

15 december 2021

Op 3 december jl. hebben we je geïnformeerd over het in gebruik nemen van het studentenportaal/MyStudymap door de faculteit Geesteswetenschappen. Vandaag is het zover. Om 13 uur gaat MyStudymap open en kun je starten met het plannen van je vakken en tentamens van het tweede semester. Je zet deze planning als het ware klaar voor inschrijving, zodat je je op 15 december vanaf 15.00 uur voor de bachelorstudenten en op 16 december om 15.00 uur voor de masterstudenten (als de inschrijfperiode open gaat) direct kunt inschrijven voor de vakken en tentamens die je in jouw planning hebt opgenomen. Vanaf nu is inschrijven voor vakken en tentamens van de faculteit Geesteswetenschappen in uSis of via de studentenapp niet meer mogelijk.

Natuurlijk hebben we ervoor gezorgd dat er voldoende hulplijnen zijn mocht je er zelf niet uitkomen, via deze pagina vind je allerlei handige hulpmiddelen zoals handleidingen, introductiefilmpjes en FAQ’s.

Omdat de faculteit Geesteswetenschappen de enige faculteit is die MyStudymap nu in gebruik gaat nemen, zijn er wat specifieke zaken waar je rekening mee moet houden als je gaat plannen en inschrijven in MyStudymap. Deze vind je op deze pagina op de studentenwebsite. We raden je aan om deze aandachtspunten goed door te nemen.

Via deze link kom je terecht in het studentenportaal en MyStudymap. Je logt in met je ULCN gegevens, zie ook dit instructiefilmpje.

Let op! Tussen nu en 15 december 15.00 uur kun je in MyStudymap alleen maar vakken en tentamens toevoegen aan je planning, inschrijven kan nog niet.

Heb je vragen? Neem dan contact op met je onderwijsadministratie.